Αδιάβροχος ορισμός μικροδιακόπτη

- Dec 24, 2018-

Σήμερα, ο ηλεκτρικός εξοπλισμός ενημερώνεται ταχέως και οι διάφοροι διακόπτες συνεχώς αναβαθμίζονται και βελτιώνονται, γεγονός που καθιστά τη ζωή μας πιο βολική. μικροδιακόπτης έχουν μικρή απόσταση επαφών.


Είναι επίσης αυτό που ονομάζουμε ευαίσθητους διακόπτες, με τη βελτίωση της συνειδητοποίησης της ασφάλειας των ανθρώπων, δίνουν μεγαλύτερη προσοχή στην προστατευτική απόδοση του διακόπτη, τότε ο μικροδιακόπτης έχει έναν αδιάβροχο μικροδιακόπτη; φυσικά. Ακολουθεί μια σύντομη εισαγωγή στο τι είναι ένας αδιάβροχος μικροδιακόπτης. Ακολουθεί ο ορισμός ενός αδιάβροχου μικροδιακόπτη.


waterproof micro switch


 

Ο αδιάβροχος μικροδιακόπτης είναι μια δομή επαφής που έχει ένα λεπτό διάστημα επαφής και ένα μηχανισμό παγίδευσης και πραγματοποιεί μια λειτουργία μεταγωγής με μία προκαθορισμένη διαδρομή και μία προκαθορισμένη δύναμη και είναι καλυμμένη με ένα περίβλημα και έναν αδιάβροχο διακόπτη που έχει μία κινητήρια ράβδο έξω από αυτήν . Υπάρχουν επαφές: Στον τύπο του αδιάβροχου μικροδιακόπτη, σε σύγκριση με τον διακόπτη ημιαγωγού με τα χαρακτηριστικά του αδιάβροχου μικροδιακόπτη, η λειτουργία του διακόπτη πραγματοποιείται μέσω του μηχανικού διακόπτη της επαφής.


Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον αδιάβροχο μικροδιακόπτη, παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο mark-song@greetech.com

Ένα ζευγάρι:Micro Switch υψηλότερα επίπεδα απόδοσης Επόμενη:Εργοστάσιο μικροδιακοπτών με την Τουρκία