Η λειτουργία του γράσου επαφής του μικροδιακόπτη

- Dec 22, 2020-

Στις διάφορες επαφές ηλεκτρονικών προϊόντων και ηλεκτρικών προϊόντων, τα λιπαντικά μπορούν να παίξουν ρόλο στην προστασία, τη μείωση της φθοράς, την καταστολή τόξου και την παράταση της διάρκειας ζωής. Τα ηλεκτρικά λιπαντικά είναι ειδικά σχεδιασμένα για ηλεκτρονικές επαφές, ηλεκτρικούς διακόπτες και κινητήρες. Ειδικά λιπαντικά σχεδιασμένα για ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά προϊόντα όπως μεταγωγείς και βούρτσες, ηλεκτρικές πλακέτες σύνδεσης και ηλεκτρονικά εξαρτήματα plug-in.

Πλεονεκτήματα απόδοσης του γράσου επαφής διακόπτη αυτοκινήτου:

1. Βελτίωση της ηλεκτρικής αγωγιμότητας των ηλεκτρικών διακοπτών, προστασία των επαφών και παράταση της διάρκειας ζωής.

2. Έχει καλή πυροσβεστική προστασία.

3. Άριστη αντοχή στη φθορά, στην τριβή, στην οξείδωση, στην καύση και στη διάβρωση.

4. Η εξαιρετική ικανότητα λίπανσης του διακόπτη το κάνει να έχει μια ομαλή αίσθηση λειτουργίας με χαμηλό θόρυβο.

Το γράσο επαφής διακόπτη μπορεί να βελτιώσει αποτελεσματικά την κατάσταση λίπανσης κάθε επιφάνειας τριβής του διακόπτη, να μειώσει την παραγωγή τόξων, να προστατεύσει αποτελεσματικά τον διακόπτη αυτοκινήτου, να επεκτείνει τη διάρκεια ζωής του διακόπτη, να διατηρήσει την απόδοση του διακόπτη και να αυξήσει την αίσθηση λειτουργίας του διακόπτη. Μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο.


The Function of the Contact Grease of the Micro Switch


Υπάρχουν πολλοί τύποι ηλεκτρονικών συσκευών, τόσο παραδοσιακών όσο και παλαιών προϊόντων, και υπάρχουν συνεχώς νέα προϊόντα. Χρησιμοποιείται ευρέως σε διάφορους τομείς όπως η χημική βιομηχανία υλικού, η κατασκευή μηχανημάτων, η μεταφορά, οι οικιακές συσκευές και η καθημερινή ζωή. Η ανάπτυξη της βιομηχανίας ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών επέφερε συνεχώς νέες τεχνολογικές μεταρρυθμίσεις, οι οποίες συνέβαλαν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων&# 39.

Ως μεγάλης κλίμακας πάροχος υπηρεσιών κατασκευής προϊόντων ηλεκτρονικών εξαρτημάτων στην Κίνα, η Huizhou Greetech Electronics πρωτοστάτησε στον κλάδο για να περάσει την εθνική πιστοποίηση επιχειρήσεων υψηλής τεχνολογίας.


Το επαγγελματικό πεδίο εφαρμογής περιλαμβάνει: μικροδιακόπτη ακριβείας, διακόπτη αυτοκινήτου, αδιάβροχο διακόπτη και διάφορα μεταλλικά και πλαστικά προϊόντα ακριβείας. Ο σχεδιασμός, η κατασκευή, οι πωλήσεις και η εξυπηρέτηση διαφόρων σειρών προϊόντων συνδυάζονται για την ολοκλήρωση της προσφοράς στις μεσαίες και υψηλού επιπέδου αγορές. Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις λεπτομέρειες μικροδιακόπτη:http://www.greetech.com/ή https://www.greetech-switch.com/ και στείλτε ένα email στο:mark-song@greetech.com


Ένα ζευγάρι:Διαδικασία σχηματοποίησης εγχύσεων του μικρο διακόπτη Επόμενη:Γνωρίζετε την κοινή ταξινόμηση των μικροδιακόπτες