Η λειτουργία του μικροδιακόπτη στον αφυγραντήρα

- Apr 08, 2019-

Ο αφυγραντήρας οικιακής χρήσης αποτελείται από ένα συμπιεστή, έναν εναλλάκτη θερμότητας, έναν ανεμιστήρα, ένα δοχείο νερού, ένα περίβλημα και έναν ελεγκτή. Η αρχή του αφυγραντήρα είναι απλώς να απορροφήσει τον υγρό αέρα μέσα στο μηχάνημα μέσω του ανεμιστήρα, να συμπυκνώσει το νερό στον αέρα σε σταγονίδια νερού μέσω του συστήματος ανταλλαγής θερμότητας και στη συνέχεια να αποβάλει τον επεξεργασμένο ξηρό αέρα από τη μηχανή για να μειώσει τη σχετική υγρασία μέσω της κυκλοφορίας του αέρα.

Στο περιβάλλον υψηλής υγρασίας, το αποτέλεσμα αφύγρανσης είναι καλύτερο, η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και η υψηλή απόδοση του κόστους.


greetech micro switch


Ο μικροδιακόπτης στον αφυγραντήρα εγκαθίσταται συνήθως κοντά στη δεξαμενή νερού. Η λειτουργία του είναι να κλείνει τη μονάδα όταν η δεξαμενή είναι γεμάτη. Όταν ο αφυγραντήρας λειτουργεί κανονικά, το παραγόμενο νερό θα ρεύσει στη δεξαμενή νερού και η στάθμη του νερού της δεξαμενής νερού θα ανέβει (υπάρχει μια κυμαινόμενη σφαίρα μέσα στη δεξαμενή νερού).


miniature micro switch


Η πλωτή μπάλα ανεβαίνει και αγγίζει τον μικροδιακόπτη για να την κλείσει. Αυτή τη στιγμή το σήμα στέλνεται στον συμπιεστή της κύριας πλακέτας του υπολογιστή και ο ανεμιστήρας σταματά να λειτουργεί (Αυτό σημαίνει ότι ο αφυγραντής σταματά τη λειτουργία αφύγρανσης και δεν δημιουργεί νερό στη δεξαμενή νερού. Συνεπώς, το νερό στη δεξαμενή προστασίας δεν ρέει λόγω υπερβολικών.


micro switch

 

Κύρια προϊόντα της Greetech είναι οι μικροδιακόπτες, οι διακόπτες νερού, οι περιστροφικοί διακόπτες, οι διακόπτες με κουμπιά κλπ., Οι διακόπτες της Greetech είναι UL, ENEC, CQC. Greetech έχουν περάσει σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO9001, IATF16949 και ISO14001 κλπ. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται ευρέως σε ηλεκτρονικά όργανα, οικιακές συσκευές, ηλεκτρονικά αυτοκινήτων και ηλεκτρικά εργαλεία κλπ. Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες λεπτομέρειες: http://www.greetech-switch.com


Ένα ζευγάρι:Βασικοί διακόπτες για αυτοκίνητα Επόμενη:Η αρχή του διακόπτη πίεσης αέρα