Η επαφή καθορίζει την ποιότητα του μικρο διακόπτη

- Dec 19, 2020-

Η ποιότητα του μικροδιακόπτη έγκειται σε μεγάλο βαθμό στις επαφές.
Υπάρχουν επί του παρόντος τρεις κύριοι τύποι επαφών, κράμα αργύρου-νικελίου, κράμα αργύρου-καδμίου και καθαρό ασήμι.

 

Το κράμα αργύρου-νικελίου είναι ένα ιδανικό υλικό επαφών αυτή τη στιγμή, με την καλή αγωγιμότητα και τη σκληρότητα, και δεν είναι εύκολο να οξειδώσει και να σκουριάσει. Οι επαφές κραμάτων αργύρου-καδμίου διακοπτών δόνησης είναι επίσης καλύτερες σε άλλες πτυχές, αλλά το στοιχείο καδμίου είναι ένα βαρύ μέταλλο, το οποίο είναι επιβλαβές για το ανθρώπινο σώμα από τη μια πλευρά, από την άλλη πλευρά, δεν είναι ιδανικά συμβατό με το ασήμι, και θα διαμορφώσει τα μικρά μόρια μετάλλων καδμίου στην επιφάνεια της επαφής, το ηλεκτρικό τόξο μπορεί να τραβηχτεί κατά τη διεξαγωγή της ηλεκτρικής ενέργειας.

 

Το ασήμι δεν είναι κατάλληλο ως επαφή. Η αγωγιμότητα είναι πράγματι καλή, αλλά η υφή του αργύρου είναι σχετικά μαλακό, και είναι εύκολο να οξειδώνεται κανονικά κλειστά διακόπτες. Η υφή είναι μαλακή. Εάν υπάρχουν περισσότερες επαφές στο διακόπτη, θα παραμορφωθεί. Πολλοί, σημεία σκουριάς είναι επίσης εύκολο να παράγουν θερμότητα, είναι εύκολο να κάψει τις επαφές.


The Contact Determines the Quality of Micro Switch

 

Τα σημεία επαφής των αγώγιμων μερών κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μεταγωγής του μικροδιακόπτη έχουν μοντέλα με υψηλότερες ηλεκτρικές και μηχανικές ιδιότητες και προστιθέμενη αξία, τα οποία προχωρούν στην αγορά υψηλών προδιαγραφών.

 

 

Ως μεγάλης κλίμακας ηλεκτρονικό συστατικό προϊόν κατασκευής παροχής υπηρεσιών στην Κίνα, Huizhou Greetech Electronics έχει αναλάβει ηγετικό ρόλο στη βιομηχανία για να περάσει την εθνική πιστοποίηση υψηλής τεχνολογίας επιχείρηση.


Το επαγγελματικό πεδίο εφαρμογής των επιχειρήσεων περιλαμβάνει: μικροδιακόπτη ακριβείας, διακόπτη αυτοκινήτων, αδιάβροχο διακόπτη και διάφορα μεταλλικά και πλαστικά προϊόντα ακριβείας. Ο σχεδιασμός, η κατασκευή, οι πωλήσεις και η εξυπηρέτηση διαφόρων σειρών προϊόντων ενσωματώνονται για να ολοκληρώσουν την προσφορά στις μεσαίες και υψηλές αγορές. Καλώς ήρθατε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το μικρο διακόπτη:https://www.greetech.com/Ήhttps://www.greetech-switch.comκαι στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση:mark-song@greetech.com   

 


Ένα ζευγάρι:Ο διακόπτης μικροϋπολογιστών μπορεί να εφαρμοστεί στον ηλεκτρικό ενεργοποιητή Επόμενη:Προφυλάξεις για τη χρήση μικροδιακόπτες υπονημιότητας