Έξυπνοι λαμπτήρες και μικροδιακόπτες

- Oct 15, 2020-

Τα φωτιστικά έχουν εισέλθει στην εποχή της νοημοσύνης Όχι πλέον όπως το παρελθόν, πρέπει να αγγίξετε το διακόπτη με τα χέρια σας. Τώρα μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε αυτόματα πατώντας απλά το τηλεχειριστήριο.

Τα έξυπνα χαρακτηριστικά του προϊόντος εκδηλώνονται κυρίως στις ακόλουθες πτυχές: συνειδητοποιούν τη λειτουργία της ρύθμισης και του ελέγχου του συνδυασμένου φωτισμού ανάλογα με τη σκηνή. πραγματοποιήστε την εξατομικευμένη ρύθμιση: μπορείτε να ορίσετε το&«Παρακολούθηση τηλεοπτικής GG»,&», Συνάντηση GG»,&», Dinner GG», Για σκηνές φωτισμού όπως το&«μακριά από το σπίτι GG», ο διακόπτης Η λειτουργία μπορεί να επιλεγεί από τον υπολογιστή, το τηλεχειριστήριο, το διακόπτη πλήκτρου αφής, τον αυτόματο διακόπτη αισθητήρα υπερύθρων και άλλες μεθόδους για την εκτέλεση ενός ευέλικτου ελέγχου one-to-one, one-to-many και multi-to-one της σκηνής φωτισμού.

Η λειτουργία έξυπνων λαμπτήρων είναι αδιαχώριστη από μικροδιακόπτες. Οι μικροδιακόπτες σειρά G10A, σειρές G3, σειρές G304 και σειρές G6 που παράγονται από την εταιρεία μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε έξυπνες λάμπες.


Smart Lamps and Micro Switches

Μεταξύ αυτών, η σειρά G10A:

Εξοπλισμένο με διάφορες λαβές λειτουργίας.

Πλήρεις τύποι τερματικών.

Μέγιστη δύναμη λειτουργίας: 150gf;

Ονομαστική τιμή: P1: 0.1A 125 / 250VAC 30VDC;

03: 3A 125 / 250VAC 30VDC;


Smart Lamps and Micro Switches

Η Huizhou Greetech Electronics Co., Ltd. δεσμεύεται να παράγει και να καινοτομεί διάφορους μικροδιακόπτες. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας:https://www.greetech-switch.com/ https://www.greetech.com


Ένα ζευγάρι:Μικροδιακόπτες προς πώληση Επόμενη:Μικροδιακόπτες που χρησιμοποιούνται σε συστήματα ανελκυστήρων