Προφυλάξεις για τη χρήση μικροδιακόπτες υπονημιότητας

- Dec 21, 2020-

Τα χαρακτηριστικά του υπομινουχισμού μικρο διακόπτη: μικρό, μικρό χώρο, και πολύ ευαίσθητο. Πολλά προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, ειδικά ηλεκτρονικά προϊόντα, έχουν μικροδιακόπτες. Ο μικροδιακόπτρος έφερε επίσης τα χαρακτηριστικά του στα άκρα. Λόγω του μικρού μεγέθους του, έχει μεγάλη επίδραση. Οι κατασκευαστές που ταιριάζουν παρήγαγαν πιο όμορφα προϊόντα.


Για παράδειγμα, τα λεπτότερα και λεπτότερα εξαιρετικά λεπτά κινητά τηλέφωνα στις μέρες μας, είναι ακριβώς λόγω της ύπαρξης μικρο-διακοπτών ότι η εμφάνισή του γίνεται όλο και πιο όμορφη, και ο όγκος του γίνεται ελαφρύτερος και ελαφρύτερος.

 

1.Μην το χρησιμοποιείτε υπό την προϋπόθεση της συνεχούς εφαρμογής κραδασμών και κραδασμών στο μικρό μικροδιακόπτη. Η παραγωγή σκόνης τριβής μπορεί να προκαλέσει βλάβες επαφής, δυσλειτουργίες και μικρότερη διάρκεια ζωής. Επιπλέον, εάν εφαρμόζεται υπερβολική δόνηση ή σοκ, η επαφή μπορεί να δυσλειτουργεί, να κολλήσει ή να υποστεί βλάβη. Παρακαλώ εγκαταστήστε σε μια κατεύθυνση όπου η αντήχηση δεν εμφανίζεται και όπου δεν υπάρχει καμία δόνηση ή πρόσκρουση.

 

2.Παρακαλώ μην το χρησιμοποιείτε σε περιβάλλον με σουλφίδιο αερίου, αμμωνίας, νιτρικού οξέος, χλωρίου και άλλων επιβλαβών αερίων και υψηλής θερμοκρασίας και υγρασίας. Διαφορετικά, μπορεί να εμφανιστούν δυσλειτουργίες, όπως βλάβη λόγω κακής επαφής και διάβρωσης των επαφών.

 

1. Κατά τη στερέωση του σώματος του διακόπτη

1). Κατά τον καθορισμό του κύριου σώματος ενός μικρού μικρο διακόπτη, παρακαλώ χρησιμοποιήστε M2 μικρές βίδες για να το διορθώσετε σε μια ομαλή επιφάνεια με ροπή 0.098N·m ή λιγότερο. Επιπλέον, για να αποτρέψετε τη χαλάρωση των βιδών, συνιστάται να χρησιμοποιείτε ροδέλες ταυτόχρονα.

2). Παρακαλώ σημειώστε ότι το σώμα δράσης δεν πρέπει άμεσα να ασκήσει τη δύναμη στο κουμπί ή τον διεγέρτη στην ελεύθερη κατάσταση, και να ασκήσει τη δύναμη στο κουμπί στην κάθετη κατεύθυνση κατά τη διάρκεια της χρήσης.

3). Η ρύθμιση λειτουργίας μετά τη λειτουργία βασίζεται στην τιμή Ο.Τ. 70[%] ή μεγαλύτερη. Στην περίπτωση διακόπτη, μην τοποθετείτε το σώμα λειτουργίας στη θέση του ορίου λειτουργίας, ώστε να αποφεύγεται το άνοιγμα και το κλείσιμο και η υπερβολική διαδρομή που προκαλείται από την πρόσκρουση και να μειώνεται η διάρκεια ζωής.


Precautions for the Use of Subminiature Micro Switches

 

2. Σχετικά με την αλλαγή των χαρακτηριστικών δράσης

Όσον αφορά τη μεταβολή των χαρακτηριστικών λειτουργίας του μικρού μικρο διακόπτη, ακόμη και αν αλλάξει εντός ±20[%] της τιμής των χαρακτηριστικών του λειτουργικού δείκτη, δεν θα πρέπει να προκαλεί δυσλειτουργία.

 

3. Όσον αφορά τις εργασίες συγκόλλησης

Στην περίπτωση συγκόλλησης με το χέρι, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε ηλεκτρική θερμοκρασία με ρύθμιση θερμοκρασίας 320°Cmax.) για να ολοκληρώσετε την εργασία μέσα σε 3 δευτερόλεπτα, και να είστε προσεκτικοί για να μην εφαρμόσετε δύναμη στο τερματικό κατά τη διάρκεια της εργασίας.

 

4. Συνιστάται να χρησιμοποιείτε τύπο κυκλώματος χαμηλής ισχύος (επαφή au-clad) όταν χρησιμοποιείται υπό μικρό ρεύμα και τάση.

 

5, το περιβάλλον

Μην το χρησιμοποιείτε ή το αποθηκεύετε σε μέρη όπου υπάρχει κακή επίδραση στις επαφές, το διαβρωτικό αέριο, το πυρίτιο κ.λπ., ή σε μέρη με πολλή σκόνη.

 

Huizhou Greetech Electronics Co, Ltd έχει δεσμευτεί για την παραγωγή και την καινοτομία διαφόρων μικροδιακόπτες. Για λεπτομέρειες, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: www.greetech-switch.com / www.greetech.com


Ένα ζευγάρι:Η επαφή καθορίζει την ποιότητα του μικρο διακόπτη Επόμενη:Κύρια υλική ανάλυση του μικρο διακόπτη