Ανάλυση απόδοσης μικροδιακόπτη

- Oct 15, 2020-

Τα εγχώρια προϊόντα μικροδιακοπτών εξακολουθούν να κυριαρχούνται από προϊόντα εισόδου και μεσαίας κατηγορίας, αλλά ορισμένες εταιρείες παρουσιάζουν περισσότερα μοντέλα με υψηλότερη ηλεκτρική και μηχανική απόδοση για να προχωρήσουν στην αγορά υψηλών προδιαγραφών.

Οι μικροδιακόπτες μπορούν να χωριστούν σε βασικούς, μικρούς και εξαιρετικά μικρούς ανάλογα με το μέγεθός τους. Σύμφωνα με το ονομαστικό ρεύμα, χωρίζεται σε συνηθισμένο τύπο, DC, μικρό ρεύμα ή μεγάλο ρεύμα. Ανάλογα με τον αριθμό των πόλων και την κλειστή θέση, μπορεί να χωριστεί σε SPST, SPDT, SPCO / SPTT, DPST, DPDT και DPCO.

Ο μικροδιακόπτης έχει μηχανική διάρκεια ζωής 30.000 έως 10 εκατομμύρια φορές. Η τυπική διάρκεια ζωής είναι 100.000, 200.000, 500.000, 1 εκατομμύρια, 3 εκατομμύρια, 5 εκατομμύρια και 8 εκατομμύρια κύκλοι. Το τρέχον ονομαστικό ρεύμα των κύριων προϊόντων είναι 3-10A και η τάση είναι 30-200V.

miniature micro switch


Οι τρέχουσες εργασίες έρευνας και ανάπτυξης μας είναι κυρίως να βελτιώσουμε την ανθεκτικότητα και το εύρος θερμοκρασίας λειτουργίας του προϊόντος και να παρατείνουμε τη διάρκεια ζωής του διακόπτη. Όσον αφορά τη μηχανική ζωή του προϊόντος, είναι γενικά υψηλότερη από 1 εκατομμύριο φορές. Η μέγιστη λειτουργική δύναμη της σειράς G3 της Huizhou GreetechElectronics Co., Ltd. είναι 130gf. Τα προϊόντα έχουν ένα ευρύ φάσμα χρήσεων, κάνοντας τη βιομηχανία μικροδιακόπτη της Κίνας&# 39 να διατηρήσει τη ζωηρή ζωντάνια της. Οι μικροδιακόπτες της σειράς G3 χρησιμοποιούνται συχνά σε αυτοκίνητα και οικιακές συσκευές.

Ως μεγάλης κλίμακας πάροχος υπηρεσιών κατασκευής προϊόντων ηλεκτρονικών εξαρτημάτων στην Κίνα, η Huizhou GreetechElectronics πρωτοστάτησε στον κλάδο για να περάσει την εθνική πιστοποίηση επιχειρήσεων υψηλής τεχνολογίας. Το επαγγελματικό πεδίο εφαρμογής περιλαμβάνει: μικροδιακόπτη ακριβείας, διακόπτη αυτοκινήτου, αδιάβροχο διακόπτη και διάφορα μεταλλικά και πλαστικά προϊόντα ακριβείας.


Ο σχεδιασμός, η κατασκευή, οι πωλήσεις και η εξυπηρέτηση διαφόρων σειρών προϊόντων συνδυάζονται για την ολοκλήρωση της προσφοράς στις μεσαίες και υψηλού επιπέδου αγορές. Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα μας για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το μικροδιακόπτη:https://www.greetech.com/ήhttps://www.greetech-switch.comκαι στείλτε ένα email στο:mark-song@greetech.com


Ένα ζευγάρι:Μικροδιακόπτες που χρησιμοποιούνται σε συστήματα ανελκυστήρων Επόμενη:ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΠΟΡΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ