Μικροδιακόπτες που χρησιμοποιούνται σε συστήματα ανελκυστήρων

- Oct 12, 2020-


 

Τα ασανσέρ είναι στενά συνδεδεμένα με τις ζωές μας. Δεν έχει σημασία σε κατοικίες, εμπορικά κέντρα, κτίρια γραφείων, ανελκυστήρες φέρει πολλή ευκολία στη ζωή μας. Το πιο σημαντικό εξάρτημα του ανελκυστήρα είναι ο μικροδιακόπτρος. Όταν πατήσουμε το κουμπί του δαπέδου, το ασανσέρ θα φτάσει στον καθορισμένο όροφο. . Λοιπόν, ποια είναι η αρχή αυτού; Huizhou Greetech Ηλεκτρονικά θα εισαγάγει σε σας:


G9G12-

 

Όταν πάρουμε το ασανσέρ, πατώντας το κουμπί δαπέδου θα μας οδηγήσει στο πάτωμα που θέλουμε να πάμε, και η συσκευή επαγωγής του συστήματος ανελκυστήρα θα ολοκληρώσει την αντίστοιχη εντολή πέδησης. Όταν η εντολή πέδησης λειτουργεί, ο διακόπτης μικροϋπολογιστών θα εκδώσει επίσης μια εντολή ενέργειας. Αυτή τη στιγμή, ο μικροδιακόπτης θα στείλει στο σύστημα του ανελκυστήρα τις κανονικές ενέργειες ανοίγματος και κλεισίματος και κλεισίματος και ανοίγματος. Αυτό δείχνει ότι το φρένο του ανελκυστήρα είναι φυσιολογικό και αποτελεσματικό. Αντίθετα, το σύστημα ανελκυστήρων θα ενεργοποιήσει τις διαδικασίες πέδησης συναγερμού και έκτακτης ανάγκης για να εξασφαλίσει την ασφάλεια της ζωής.


Micro Switches Used in Elevator Systems

 

Συνήθως τα ανώτερα και χαμηλότερα άκρα του άξονα ανελκυστήρων είναι εξοπλισμένα με τους διακόπτες ελέγχου, οι οποίοι χρησιμοποιούνται για να ελέγξουν την επιβράδυνση και τη στάση ελέγχου. Ο διακόπτης αναγκαστικής επιβράδυνσης συναντάται για πρώτη φορά προς την κατεύθυνση της λειτουργίας του ανελκυστήρα. Όταν συναντάτε διακόπτες επιβράδυνσης του ανελκυστήρα υψηλής ταχύτητας, θα υπάρχουν τρία επίπεδα διακοπτών επιβράδυνσης, ακόμη περισσότερο.

Το αυτοκίνητο του ανελκυστήρα θα επιβραδυνθεί αφού χτυπήσει το διακόπτη επιβράδυνσης. Όταν το αυτοκίνητο ανελκυστήρα χτυπά το πάνω (κάτω) μικρο διακόπτη, θα σταματήσει αμέσως την ανοδική (ή προς τα κάτω) κίνηση, αλλά μπορεί ακόμα να κινηθεί προς τα πάνω (ή προς τα κάτω).

 

Huizhou Greetech Electronics Co, Ltd δεσμεύεται να παράγει διάφορα αδιάβροχα μικρο διακόπτες, σφραγισμένο μικρο διακόπτες, αυτοκινήτων μικροδιακόπτες, μικροδιακόπτες, βασικούς διακόπτες μικροϋπολογιστών και διακόπτες ανίχνευσης, κλπ. Ως επαγγελματικό εργοστάσιο μικροδιακόπτη στην Κίνα, έχουμε καθιερώσει μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας με παγκοσμίου φήμης πελάτες αυτοκινήτων και οικιακών συσκευών. Καλώς ήρθατε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το μικρο διακόπτη:http://www.greetech.comΉhttp://www.greetech-switch.com


Ένα ζευγάρι:Έξυπνοι λαμπτήρες και μικροδιακόπτες Επόμενη:Ανάλυση απόδοσης μικροδιακόπτη