Δεξιότητες συγκόλλησης διακοπτών μικροϋπολογιστών

- Dec 24, 2020-

Πώς να συγκολλήσετε το μικροδιακόπτο; Greetech Electronics θα εξηγήσει κάποιες δεξιότητες συγκόλλησης για να σας στη συνέχεια.

 

1. Η συγκόλληση κυμάτων των καρφιτσών έχει τα πλεονεκτήματα της χαμηλής τιμής, του χρόνου και της προσπάθειας. Μειονεκτήματα: Καθώς τα τρέχοντα συστατικά γίνονται μικρότερα και τα PCB γίνονται πυκνότερα, η δυνατότητα γεφύρωσης και βραχυκυκλώματος μεταξύ των αρθρώσεων συγκόλλησης έχει αυξηθεί.

 

2. Η χειρωνακτική συγκόλληση του μικρο διακόπτη έχει το πλεονέκτημα ακριβώς της συγκόλλησης κάθε συστατικού, αλλά το μειονέκτημα είναι ότι είναι πάρα πολύ χρονοβόρο και εργατικός-εντατικό.

 

3.SMD συγκόλληση αναροής. Το πλεονέκτημα αυτής της διαδικασίας είναι ότι η θερμοκρασία είναι εύκολο να ελεγχθεί, η οξείδωση μπορεί να αποφευχθεί κατά τη διάρκεια της διαδικασίας συγκόλλησης, και το κόστος κατασκευής είναι ευκολότερο να ελεγχθεί. Το μειονέκτημα του μικρού μικρο διακόπτη είναι ότι η συγκόλληση sag θα συμβεί επίσης κατά τη διάρκεια της διαδικασίας θέρμανσης συγκόλλησης.

 

Αυτή η κατάσταση εμφανίζεται τόσο στην προθέρμανση όσο και στην κύρια θέρμανση. Όταν η θερμοκρασία προθέρμανσης είναι της τάξης των δεκάδων έως 100, είναι ένα από τα συστατικά της συγκόλλησης. Ο διαλύτης θα μειώσει το ιξώδες και τη ροή έξω. Εάν η ροή έξω τείνει να είναι ισχυρή, θα συμπιέσει ταυτόχρονα τα μόρια συγκόλλησης από τα χρυσά μόρια έξω από την περιοχή συγκόλλησης, και εάν δεν μπορούν να επιστρέψουν στην περιοχή συγκόλλησης κατά τη διάρκεια της τήξης, θα διαμορφώσει επίσης τις σφαίρες συγκόλλησης διατήρησης.Micro Switch Welding Skills

 

Λόγω του μικρού μεγέθους του, των πολλαπλών εργαλείων, και μιας καλής αίσθησης ομοιομορφίας στη δύναμη κλήσης, έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως σε πολλούς τομείς όπως οι οικιακές συσκευές. Με τη συνεχή βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των ανθρώπων, αυτές οι οικιακές συσκευές αναβαθμίζονται ταχύτερα και ταχύτερα, και ο αριθμός των αναγκών τους θα γίνει όλο και μεγαλύτερος. Αυτή είναι επίσης η κατεύθυνση των μεγαλύτερων δυνατοτήτων για να είμαστε αισιόδοξοι για τις αναπτυξιακές προοπτικές της.

 

Λόγω της αυξανόμενης ζήτησης για μικρούς μικροδιακόπτες, η Greetech Electronics έχει γίνει όλο και πιο αυστηρή όσον αφορά την ποσότητα και την ποιότητα της παραγωγής. Δίνει προσοχή στην ποσότητα και εγγυάται καλή ποιότητα. Παρέχει επίσης καλές τιμές και εξυπηρέτηση μετά την πώληση. .

 

Έχουμε περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας OEM και ODM. Ειδικευόμαστε στο σχεδιασμό και την κατασκευή διαφόρων ηλεκτρικών διακοπτών, συμπεριλαμβανομένων των μικροδιακόπτες, rocker διακόπτες, διακόπτες πίεσης, διακόπτες όριο και μηχανικούς διακόπτες πληκτρολογίου. Καλώς ήρθατε να επικοινωνήσετε μαζί μας για πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τους ηλεκτρικούς διακόπτες. Καλώς ήρθατε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το μικρο διακόπτη:http://www.greetech.com/Ήhttps://www.greetech-switch.com/και στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο: mark-song@greetech .com


Ένα ζευγάρι:Αρχή εργασίας και αγορά του διακόπτη μικροϋπολογιστών θερμοσιφώνων Επόμενη:Πώς να διατηρήσετε το κουμπί ώθησης μικρο διακόπτη