Ο διακόπτης μικροϋπολογιστών μπορεί να εφαρμοστεί στον ηλεκτρικό ενεργοποιητή

- Jan 19, 2021-

Ο διακόπτης μικροϋπολογιστών μπορεί να εφαρμοστεί στον ηλεκτρικό ενεργοποιητή

 

Τι είναι μια μηχανή ράβδων ώθησης;

Η μηχανή ράβδων ώθησης καλείται πραγματικά επίσης μια ηλεκτρική ράβδο ώθησης, η οποία είναι μια ηλεκτρική συσκευή κίνησης που μετατρέπει την περιστροφική κίνηση του κινητήρα στη γραμμική παλινδρομική κίνηση της ράβδου ώθησης.

 

αρχή της εργασίας:

Αφού ο κινητήρας επιβραδυνθεί από το γρανάζι, οδηγεί ένα ζευγάρι καρύδια βίδας. Η περιστροφική κίνηση του κινητήρα μετατρέπεται σε γραμμική κίνηση και η εμπρός και αντίστροφη περιστροφή του κινητήρα χρησιμοποιείται για την ολοκλήρωση της δράσης της ράβδου ώθησης. Για παράδειγμα, πολύπλοκες ενέργειες όπως η περιστροφή και το κούνημα μπορούν να ολοκληρωθούν από διάφορους μοχλούς, rockers ή συνδέσμους. Αλλάζοντας το μήκος του βραχίονα του μοχλού, το εγκεφαλικό επεισόδιο μπορεί να αυξηθεί ή να διευρυνθεί.

 

Ταξινόμηση ηλεκτρικών ενεργοποιητών:

1. Σύμφωνα με τον τύπο βιδών: trapezoidal τύπος βιδών, τύπος βιδών σφαιρών, πλανητικός τύπος βιδών σφαιρών, κ.λπ.

2. Σύμφωνα με τον τύπο μηχανών: Τύπος μηχανών συνεχούς ρεύματος, τύπος μηχανών εναλλασσόμενου ρεύματος, τύπος μηχανών stepper, σερβο τύπος μηχανών, κ.λπ.

 

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εκτελεστική μηχανή σε ποικίλες απλές ή σύνθετες τεχνολογικές διαδικασίες για να επιτύχει τον τηλεχειρισμό, τον κεντρικό έλεγχο ή τον αυτόματο έλεγχο. Οι μικρές ηλεκτρικές ράβδοι ώθησης χρησιμοποιούν γενικά τις ηλεκτρικές ράβδους ώθησης συνεχούς ρεύματος, επειδή το άμεσο ρεύμα είναι πιό ασφαλές από το εναλλασσόμενο ρεύμα.

 

Ο κύριος σκοπός:

Ο ηλεκτρικός ενεργοποιητής είναι μια βοηθητική συσκευή κίνησης γενικής χρήσης, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως στις ιατρικές, έπιπλα, οικιακή, ηλεκτρονική, ηλεκτρική δύναμη, μηχανήματα, μεταλλουργία, μεταφορά, εξόρυξη, πετρέλαιο, χημική ουσία, ανύψωση, μεταφορά, κατασκευή, σιτάρι και τις βιομηχανίες επεξεργασίας ζωοτροφών. Μυθιστόρημα και έξοχο σχέδιο, μικρό μέγεθος, υψηλή ακρίβεια, πλήρης συγχρονισμός, καλή απόδοση μόνος-κλειδώματος, αποχέτευση, άμεση κίνηση μηχανών, καμία ανάγκη για την πηγή αέρα αγωγών, κύκλωμα πετρελαίου, χρησιμοποιείται τώρα ευρέως στις γραμμές παραγωγής, τα αυτοκίνητα, τα ανοίγματα παραθύρων εξαερισμού, τη στρατιωτική βιομηχανία, και το στάδιο, την κλωστοϋφαντουργία, την επεξεργασία λυμάτων και άλλο βιομηχανικό εξοπλισμό.

 

Ο ηλεκτρικός ενεργοποιητής έχει τα χαρακτηριστικά της αξιόπιστης απόδοσης, της ευαίσθητης δράσης, της σταθερής λειτουργίας, της ίδιας δύναμης ώθησης και έλξης, και της καλής περιβαλλοντικής προσαρμοστικότητας. Με την ανάπτυξη των σύγχρονων κοινωνικών επιστημών και τεχνολογίας και τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των ανθρώπων.

 

Η εφαρμογή των ηλεκτρικών ενεργοποιητών δεν περιορίζεται πλέον στις εφαρμογές στον βιομηχανικό τομέα, αλλά χρησιμοποιείται περισσότερο στη ζωή, και χρησιμοποιείται ευρέως στον ιατρικό εξοπλισμό και τον εξοπλισμό υγειονομικής περίθαλψης, τα έξυπνα κτήρια και τις οικιακές εγκαταστάσεις, και την αυτοκινητοβιομηχανία.

 

Προφυλάξεις για την επιλογή

Η επιλογή των ηλεκτρικών ράβδων ώθησης μπορεί να επιλεχτεί σύμφωνα με τις συγκεκριμένες εφαρμογές για να ικανοποιήσει τις διαφορετικές απαιτήσεις. Σε διαφορετικά περιβάλλοντα, κάθε συνδυασμός ράβδων ώθησης και κινητήρων, αξεσουάρ ειδικής λειτουργίας και διαφορετικοί συνδυασμοί ηλεκτρικών ράβδων ώθησης έχουν διαφορετικές λειτουργίες και πεδία εφαρμογής. Η επιλογή των ηλεκτρικών ράβδων ώθησης συνοψίζεται ως εξής:

 

1. Για κάποια απλή ώθηση και τράβηγμα, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις συνηθισμένες μηχανές και τις τραπεζοειδείς βίδες για να λειτουργήσουμε. Γενικά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να πραγματοποιήσει την απλή ώθηση και την έλξη των αντικειμένων και να απαιτήσει τις εφαρμογές χαμηλής ακρίβειας.

 

2. Εάν εργάζεστε σε ένα σταθερό περιβάλλον, ο ηλεκτρικός ενεργοποιητής απαιτεί τη μικρή ώθηση, το μικρό μέγεθος, την ησυχία και την ομαλή λειτουργία. Η ηλεκτρική ράβδος ώθησης οδηγείται από τη μόνιμη μηχανή μαγνητών συνεχούς ρεύματος 24V/12V, το κράμα αργιλίου ή τον μίσχο μετάδοσης ανοξείδωτου. Αυτό το είδος ηλεκτρικής ράβδου ώθησης χρησιμοποιείται κυρίως στα ηλεκτρικά κρεβάτια νοσηλευτικής, τα λειτουργικά κρεβάτια, τα κρεβάτια έλξης, τις οδοντικές καρέκλες, τα κρεβάτια μασάζ, τους διαδρόμους, τον εξοπλισμό ικανότητας και την ιατρική επεξεργασία Στη βιομηχανία εξοπλισμού, είναι εξοπλισμένο με τη λειτουργία προστασίας υπερφόρτωσης και την ενσωματωμένη εφεδρική μπαταρία.

 

3. Εάν είναι σε μερικά σχετικά απαιτητικά περιβάλλοντα, όπως όταν υπάρχουν ορισμένες απαιτήσεις για την ακρίβεια, την αποδοτικότητα και την ταχύτητα, μπορούμε να διαμορφώσουμε τα ποτενσιόμετρα, την ανατροφοδότηση αιθουσών, κ.λπ., ή να χρησιμοποιήσουμε τους σερβοκινητήρες ή steppers. Το κόστος αυτών των κινητήρων είναι σχετικά υψηλό όταν συνδυάζεται, αλλά η ακρίβεια και η αποτελεσματικότητά τους είναι επίσης πολύ υψηλές, και οι απαιτήσεις για το προσωπικό εγκατάστασης και συντήρησης είναι επίσης πολύ υψηλές.

 

4. Οι τομείς εφαρμογής των ηλεκτρικών ράβδων ώθησης είναι οι ίδιοι, αλλά τα διαφορετικά προϊόντα έχουν τις διαφορετικές τεχνικές απαιτήσεις για τον ίδιο τύπο ηλεκτρικών ράβδων ώθησης. Ως εκ τούτου, είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε τις κατάλληλες προδιαγραφές ηλεκτρικής ράβδου ώθησης. Πώς να επιλέξετε μια ηλεκτρική ράβδο ώθησης εξαρτάται από την ώθηση. , Εγκεφαλικό επεισόδιο, σίγαση, λειτουργία κύκλου εργασίας, λειτουργία ελέγχου, αξεσουάρ εγκατάστασης και άλλους παράγοντες.

 


Micro Switch can be Applied to Electric Actuator


Η εσωτερική δομή της ηλεκτρικής ράβδου ώθησης

Το 90% των γραμμικών ηλεκτρικών ράβδων ώθησης έχουν έναν ενσωματωμένο διακόπτη ορίου, ο οποίος μπορεί αυτόματα να σταματήσει τον ενεργοποιητή στο τέλος του κτυπήματος ενεργοποιητών, είτε στην εκτεταμένη θέση είτε στην ανασυρμένη θέση. Άλλα κύρια συστατικά περιλαμβάνουν το κιβώτιο ταχυτήτων, τη βίδα μολύβδου και το καρύδι κίνησης ορίου. Μόλις φτάσει στο τέλος του περιγράμματος (εκτεταμένο ή ανασυρμένο), ο διακόπτης ορίου μπορεί επίσης να διπλασιαστεί. Το εργαλείο χρησιμοποιείται απλά για να μειώσει την ταχύτητα του κινητήρα DC, αυξάνοντας έτσι τη δύναμη ροπής. Όταν μετατρέπεται σε γραμμική κίνηση από τη βίδα μολύβδου, παρέχει επίσης πιο γραμμική δύναμη. Όπως θα περιμένατε, όσο χαμηλότερη είναι η ταχύτητα, τόσο χαμηλότερη είναι η δύναμη, αλλά τόσο υψηλότερη είναι η ταχύτητα. Η αλλαγή αυτών των ταχυτήτων είναι ο τρόπος μας να παρέχουμε διαφορετικές ταχύτητες και δυνάμεις για όλους τους ηλεκτρικούς ενεργοποιητές.

 

Ένα από τα σημαντικότερα μέρη του ηλεκτρικού ενεργοποιητή είναι ενσωματωμένο στο τέλος του μικροδιακόπτου ορίου. Αυτά είναι πολύ σημαντικά, διότι χωρίς αυτούς, ο ενεργοποιητής θα προσπαθήσει να συνεχίσει να κινείται ακόμη και όταν φτάσει το όριο του ταξιδιού. Το αποτέλεσμα θα είναι μια εσωτερική μηχανική βλάβη, ενδεχομένως ένα έγκαυμα από τον κινητήρα DC, επειδή εξακολουθεί να θέλει να συνεχίσει να περιστρέφεται.

 

Η μέθοδος που χρησιμοποιείται στην ηλεκτρική ράβδο ώθησης για να σταματήσει την κίνηση του ηλεκτρικού άξονα ράβδων ώθησης στο τέλος κάθε κτυπήματος είναι να κοπεί η δύναμη του κινητήρα συνεχούς ρεύματος όταν ενεργοποιείται το όριο με τη χρησιμοποίηση ενός μικρο διακόπτη. Υπάρχουν δίοδοι στο διακόπτη μικροϋπολογιστών, που επιτρέπουν σε σας για να αντιστρέψουν την πολικότητα για να αλλάξουν την κατεύθυνση, ακόμα κι αν ο διακόπτης ορίου ενεργοποιείται, ο κινητήρας μπορεί να τρέξει αντίστροφα. Η δίοδος λειτουργεί ως μονόδρομος. Ως εκ τούτου, η ηλεκτρική ενέργεια μπορεί να διαδοθεί μόνο προς μία κατεύθυνση μέσω της δίοδος, όχι το αντίστροφο. Μόλις ο άξονας κίνησης ανασυρθεί και δεν αγγίξει πλέον το διακόπτη ορίου επέκτασης, η ηλεκτρική ενέργεια περνά μέσω του διακόπτη ορίου πάλι, επιτρέποντας την κίνηση και στις δύο κατευθύνσεις.

 

Huizhou Greetech Electronics Co, Ltd έχει δεσμευτεί για την παραγωγή και την καινοτομία διαφόρων μικροδιακόπτες. Για περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: www.greetech-switch.com / www.greetech.com


Ένα ζευγάρι:Διακόπτης μικροϋπολογιστών κουμπιών ώθησης για τη φροντίδα φωτισμού των οδηγήσεων Επόμενη:Η επαφή καθορίζει την ποιότητα του μικρο διακόπτη