Η Unionwell&Greetech ανέπτυξε από κοινού διακόπτες πορτών ψυγείου ATEX Proof

- Feb 27, 2020-

Η καινοτομία είναι η κύρια κινητήρια δύναμη για την ανάπτυξη!

Θερμά συγχαρητήρια στον Unionwell& Greetech Electronics για το πρώτο βήμα στην βασική αλυσίδα εφοδιασμού ψυκτικών συσκευών! Unionwell&ενισχυτής; Η Greetech ανέπτυξε από κοινού το διακόπτη πόρτας ψυγείου ATEX.

Ο διακόπτης πόρτας ψυγείου έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως ως βασικό και απαραίτητο στοιχείο ελέγχου για τον έλεγχο του φωτός της πόρτας των ψυγείων.

Προς το παρόν, το επίπεδο προστασίας των διακοπτών πορτών ψυγείου στην αγορά μπορεί να φτάσει μόνο το IP54 και δεν μπορεί να πληροί τις απαιτήσεις της έκρηξης αντιεκρηκτικού τύπου για εξαρτήματα με επαφές.


κουμπί 01 κουμπί 02 κουμπί 03

door switch1


Σύμφωνα με τη ζήτηση της αγοράς, Unionwell& Η Greetech Electronics επικεντρώνεται στην τεχνική έρευνα, μέσω καινοτόμων σκέψεων, βασίζεται σε ισχυρή έρευνα και δύναμη ανάπτυξης, μετά από επαλήθευση πολλαπλών καινοτόμων σχεδιαστικών λύσεων, σημειώνουμε σημαντική πρόοδο σε μια πρώτη φάση, και τέλος ξεπερνάμε τις τεχνικές δυσκολίες και αναπτύσσουμε την αγορά απαιτώντας επειγόντως προϊόν που είναι το πρώτο πατενταρισμένο προϊόν της παγκόσμιας&# 39: η πλήρως σφραγισμένη σειρά διακόπτη πόρτας ψυγείου SWD, αυτό το προϊόν έχει σχεδιαστεί έξυπνα για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις αδιάβροχου και αδιάβροχου επιπέδου IP67 και έχει περάσει την αυστηρή δοκιμή πιστοποίησης της έκρηξης τύπου-n- επίπεδο απόδειξης, προσφέροντας στους πελάτες προϊόντα υψηλής ποιότητας που πληρούν πραγματικά τις απαιτήσεις της έκρηξης αντιεκρηκτικής!

Οδηγίες παραγγελίας διακόπτη πόρτας SWD

frige door switch


Ένα ζευγάρι:Βασικοί όροι του μικρο διακόπτη Επόμενη:Χαρακτηριστικά του διακόπτη Anti-Tilt Micro