Διαδικασία σχηματοποίησης εγχύσεων του μικρο διακόπτη

- Dec 21, 2020-

Οι μικροδιακόπτες χρησιμοποιούνται για τον αυτόματο έλεγχο και την προστασία ασφαλείας σε εξοπλισμό που απαιτεί συχνή εναλλαγή κυκλωμάτων.


Χρησιμοποιούνται ευρέως στον ηλεκτρονικό εξοπλισμό, τα όργανα, την εξόρυξη, τα συστήματα δύναμης, τις οικιακές συσκευές, τον ηλεκτρικό εξοπλισμό, καθώς επίσης και την αεροδιαστημική, αεροπορία, τα σκάφη, και τους πυραύλους, τις δεξαμενές και άλλους στρατιωτικούς τομείς, όπως το ποντίκι υπολογιστών, το ποντίκι αυτοκινήτων, η αυτοκινητοβιομηχανία ηλεκτρονική, ο εξοπλισμός επικοινωνίας, τα στρατιωτικά προϊόντα, τα όργανα δοκιμής, οι θερμοσίφωνες αερίου, οι σόμπες αερίου, οι μικρές οικιακές συσκευές, οι φούρνοι μικροκυμάτων, οι κουζίνες ρυζιού, ο πλωτός εξοπλισμός σφαιρών, ο ιατρικός εξοπλισμός, τα κτήρια Αυτοματισμός , ηλεκτρικά εργαλεία, γενικός ηλεκτρικός και ραδιοεξοπλισμός, 24ωροι χρονόμετρα κ.λπ.

 

Οι απαιτήσεις διαδικασίας συσκευασίας του μικρο διακόπτη: ταχεία ενθυλάκωση, υψηλή αποδοτικότητα παραγωγής, και καλή αδιάβροχη και σφράγιση απόδοση.

 

Διαδικασία σχηματοποίησης εγχύσεων χαμηλής πίεσης, χαμηλή πίεση (1.5~40bar) χαμηλής θερμοκρασίας σχηματοποίηση εγχύσεων, η χαμηλή ένωση σχηματοποίησης εγχύσεων πίεσης που χρησιμοποιείται έχει την πολύ καλή ρευστότητα μετά από τη θέρμανση και το λιώσιμο. Εγχέεται στη φόρμα, και η θερμοκρασία είναι γενικά κάτω από 100 βαθμούς όταν έρχεται σε επαφή με τα συστατικά. Χρόνος χύτευσης ψύξης Χρειάζονται μόνο λίγα δευτερόλεπτα έως δεκάδες δευτερόλεπτα για να demold και να αποκτήσουν το τελικό προϊόν.Injection Molding Process of Micro Switch

 

Η διαδικασία σχηματοποίησης εγχύσεων χρησιμοποιείται ευρέως στη συσκευασία των ηλεκτρονικών συστατικών και χρησιμοποιείται ευρέως στους μικρο διακόπτες και τους αδιάβροχους συνδετήρες, καθώς επίσης και τους εσωτερικούς συνδετήρες στις αυτοκινητικές μηχανές, οι οποίες είναι ανθεκτικές στις υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες μετά από τη σχηματοποίηση. Μπορεί να αντισταθεί την υψηλή θερμοκρασία μέσα στο αυτοκίνητο και να προστατεύσει τα συστατικά έχει την καλή στεγανότητα αέρα και την άριστη αδιάβροχη επίδραση.

 

Huizhou Greetech Electronics Co, Ltd δεσμεύεται να παράγει όλα τα είδη αδιάβροχο μικρο διακόπτη, σφραγισμένο μικρο διακόπτη, Auto μικρο διακόπτη, μικρο διακόπτη, βασικό μικρο διακόπτη και διακόπτη ανίχνευσης. Ως επαγγελματικό εργοστάσιο μικροδιακόπτη στην Κίνα, έχουμε καθιερώσει τις μακροπρόθεσμες συνεταιριστικές σχέσεις με τους παγκοσμίως γνωστούς πελάτες αυτοκινήτων και εγχώριων συσκευών. Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το μικροδιακόπτες: http://www.greetech-switch.com

 


Ένα ζευγάρι:Τι είναι μια βρύση μικροδιακόπτη Επόμενη:Η λειτουργία του γράσου επαφής του μικροδιακόπτη