Πώς να αντικαταστήσετε τον μικροδιακόπτη στο ποντίκι

- Feb 22, 2020-

1. Ξεβιδώστε τη βίδα στο κάτω μέρος του ποντικιού, ανοίξτε το περίβλημα του ποντικιού και αφαιρέστε την πλακέτα κυκλωμάτων PCB.

 

2. Προετοιμάστε ένα συγκολλητικό σίδερο. Η θερμοκρασία του συγκολλητικού σιδήρου θα πρέπει να ελέγχεται κάτω από 300 μοίρες. Μετά την τήξη του συγκολλητικού, ο συγκολλητικός σίδηρος θα πρέπει να διαχωρίζεται από το σημείο συγκόλλησης όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ώστε να αποφευχθεί η πρόκληση ζημιάς στο πλακέτα.

 

3. Ο μικροδιακόπτης στο ποντίκι έχει συνήθως 3 ακίδες, οι οποίες μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν μετά την αφαίρεση του συγκολλητικού επί των ακίδων με ένα κοπτικό συγκόλλησης.

 

4. Αφού αφαιρέσετε τον παλιό μικροδιακόπτη, καθαρίστε το υπόλοιπο συγκολλητικό στους αρμούς συγκόλλησης PCB. Σημειώστε ότι η διεύθυνση της επαφής μικροδιακόπτη έχει επισημανθεί στο PCB, οπότε μην εγκαταστήσετε τον μικροδιακόπτη σε λάθος κατεύθυνση.

 

5. Τέλος, αντικαταστήστε το PCB στην κάτω θήκη του ποντικιού για να ολοκληρώσετε την αντικατάσταση.

mouse switch

Ως επαγγελματίας κατασκευαστής micro διακόπτη, Huizhou Greetech Electronics Co, Ε.Π.Ε. ειδικεύεται στην παραγωγή διαφόρων micro διακόπτες, όπως: αδιάβροχο μικρο διακόπτες, πρότυπο μικρο διακόπτες, dustproof μικρο διακόπτες, μικρο μικρο διακόπτες, διακόπτες αέρος πίεσης, κ.λπ. η ιστοσελίδα μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους μικροδιακόπτες, επισκεφθείτε την ακόλουθη ιστοσελίδα: www.greetech-switch.com/www.greetech.om ή στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση mark-song@greetech.com.


Ένα ζευγάρι:Πώς λειτουργούν οι οριακοί διακόπτες Επόμενη:Προφυλάξεις κατά την επιλογή των διακοπτών πίεσης