Πώς να επιλέξετε το σωστό μικροδιακόπτη

- Feb 19, 2020-

Βήμα 1: Κατανόηση του τρόπου με τον οποίο το μέγεθος του διακόπτη επηρεάζει άλλα χαρακτηριστικά

Το μέγεθος είναι σημαντικό όταν επιλέγετε ένα μικροδιακόπτη. Το μέγεθος του διακόπτη σχετίζεται άμεσα με τα χαρακτηριστικά του, συμπεριλαμβανομένης της τρέχουσας εμβέλειας, του ταξιδιού και της δύναμης χειρισμού.

Συμβουλή: Όσο μικρότερο είναι το μέγεθος του διακόπτη, τόσο μικρότερη είναι η διαδρομή του και το ρεύμα που μπορεί να διακοπεί.


Βήμα 2: Κατανοήστε τις ηλεκτρικές απαιτήσεις σας

Οι μικροδιακόπτες είναι συνήθως σε θέση να διακόπτουν το ρεύμα από 5mA / 5VDC σε 25A / 250VAC. Εκτός από τις απαιτήσεις φορτίου, οι επαφές διακόπτη πρέπει να είναι ένας από τους τύπους κανονικά ανοιχτού τύπου (NO) και κανονικά κλειστού τύπου (NC). Για τις επαφές NO, κανονικά δεν ρέει ρεύμα μεταξύ των επαφών. Όταν ο διακόπτης είναι ενεργοποιημένος, οι επαφές είναι κλειστές και το κύκλωμα είναι συνδεδεμένο. Για τις επαφές NC, τα ρεύματα συνήθως ρέουν μεταξύ των επαφών. Όταν ο διακόπτης είναι ενεργοποιημένος, ανοίγει η επαφή και ανοίγει το κύκλωμα.

 

Micro Switch


Βήμα 3: Εξετάστε τις περιβαλλοντικές συνθήκες

Οι περιβαλλοντικές απαιτήσεις έχουν μεγάλη επίδραση στην επιλογή των μικροδιακοπτών, ειδικά σε εφαρμογές που απαιτούν υψηλή αξιοπιστία, όπως ο βιομηχανικός έλεγχος και ο ιατρικός εξοπλισμός. Κατανοήστε τις περιβαλλοντικές συνθήκες της εφαρμογής, συμπεριλαμβανομένων των ατμοσφαιρικών ρύπων που μπορεί να εισέλθουν στον διακόπτη, του υγρού στο οποίο βρίσκεται ο διακόπτης και των απαιτήσεων θερμοκρασίας λειτουργίας.


Βήμα 4: Καθορίστε τις απαιτήσεις για την διάρκεια ζωής

Η αξιοπιστία του διακόπτη είναι κρίσιμη. Ένας πολύ αξιόπιστος μικροδιακόπτης μπορεί να λειτουργήσει 10 έως 20 εκατομμύρια φορές πριν από μηχανική βλάβη. 50.000 έως 100.000 λειτουργίες στο μέγιστο φορτίο πριν την ηλεκτρική βλάβη.


Βήμα 5: Ελέγξτε τις απαιτήσεις πιστοποίησης των οργανισμών

Η επιλογή ενός διακόπτη που πληροί διάφορες διεθνείς απαιτήσεις ηλεκτρικής ενέργειας μπορεί να σας βοηθήσει να απλοποιήσετε το σχεδιασμό του προϊόντος για διαφορετικές περιοχές. Μερικές σημαντικές τυποποιημένες πιστοποιήσεις περιλαμβάνουν πιστοποίηση UL στις Ηνωμένες Πολιτείες, πιστοποίηση cUL ή πιστοποίηση CSA στον Καναδά, πιστοποίηση ENEC στην Ευρώπη και πιστοποίηση CQC στην Κίνα και πιστοποίηση KC στη Νότια Κορέα.

 

Huizhou Greetech Electronics Co, Ε.Π.Ε. ειδικεύεται στην Ε & Α και την παραγωγή των διαφόρων μικρο διακόπτες, αυτόματη διακόπτες, αδιάβροχο διακόπτες, διακόπτες πίεσης, μηχανική διακόπτες πληκτρολογίου, κλπ. Η ετήσια παραγωγή διακόπτες και συνδετήρες είναι περίπου 250 εκατομμύρια τεμάχια. Τα προϊόντα χρησιμοποιούνται ευρέως σε οικιακές συσκευές, ηλεκτρονικά αυτοκινήτων και σε άλλες συναφείς βιομηχανίες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους μικροδιακόπτες, στείλτε ένα email στο mark-song@greetech.com ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.greetech-switch.com/www.greetech.com.


Ένα ζευγάρι:Διαφορές μεταξύ διακόπτη Rocker και διακόπτη μπουτόν Επόμενη:Η αρχή εργασίας και η εφαρμογή του διακόπτη πίεσης