Επαφή Interval Of Micro Switch

- Feb 26, 2020-

Υπό κανονικές συνθήκες, το διάστημα επαφής του μικροδιακόπτη καθορίζεται ως 0,25mm, 0,5mm, 1,0mm, 1,8mm. Το διάστημα επαφής αποτελεί σημαντικό δείκτη κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού. Το πρότυπο του διαστήματος επαφής είναι 0,5 mm. Για τον ίδιο μηχανισμό μεταγωγής, όσο μικρότερο είναι το διάστημα επαφής, τόσο μικρότερο είναι το MD, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευαισθησία και όσο μεγαλύτερη είναι η μηχανική διάρκεια ζωής. Ωστόσο, οι επιδόσεις αποσύνδεσης συνεχούς ρεύματος και η ανθεκτικότητα έναντι κραδασμών και κρούσεων είναι κακές. Ο μικροδιακόπτης λόγω του ρεύματος προκαλεί την απώλεια των σημείων επαφής από το διακόπτη, το διάστημα επαφής γίνεται μεγαλύτερο και το MD αυξάνεται, μειώνεται η ευαισθησία. Ως εκ τούτου, για να επιτευχθεί υψηλή ευαισθησία όταν χρησιμοποιείται μικροδιακόπτης με διάστημα επαφής 0,25 mm, πρέπει να χρησιμοποιείται σε κύκλωμα χαμηλότερου ρεύματος για τη μείωση της απώλειας επαφής που προκαλείται από την εναλλαγή ρεύματος. Τα προϊόντα με μεγάλα κενά επαφής έχουν καλή αντοχή σε κραδασμούς, κραδασμούς και αποσύνδεση.

Switch b2b

 

Ως επαγγελματίας κατασκευαστής μικροδιακόπτες, η Huizhou Greetech Electronics Co., Ltd. παράγει διάφορα μοντέλα και μεγέθη μικροδιακοπτών. Καλώς ήρθατε να ρωτήσετε για τους μικροδιακόπτες, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: mark-song@greetech.com, ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: Www.greetech.com/www.greetech-switch.com.

 


Ένα ζευγάρι:Προφυλάξεις κατά την επιλογή των διακοπτών πίεσης Επόμενη:Έλεγχος προς τα εμπρός και προς τα πίσω του κινητήρα με μικροδιακόπτη