Προφυλάξεις κατά την επιλογή των διακοπτών πίεσης

- Feb 25, 2020-

Οι διακόπτες πίεσης χρησιμοποιούνται ευρέως στις βιομηχανίες των οικιακών, εμπορικών, αυτοκινητοβιομηχανικών και ψυκτικών συστημάτων και παίζουν τον ρόλο του ελέγχου προστασίας υψηλής και χαμηλής πίεσης. Οι παρακάτω σημειώσεις σχετικά με την επιλογή των διακοπτών πίεσης, Huizhou Greetech Electronics θέλουν να μοιραστούν μαζί σας:

1. Ανάγκη προστασίας από έκρηξη: Η προστασία κατά της έκρηξης χωρίζεται σε πυρίμαχο και εγγενώς ασφαλή τύπο.

2. Λειτουργία ένδειξης: Επιλέξτε σύμφωνα με τις οδηγίες του πελάτη.

3. Επαφές: χωρίζονται σε μία επαφή (μία έξοδο) ή δύο επαφές (δύο εξόδους).

4. Ρύθμιση τιμής και εύρους πίεσης: Το συνιστώμενο εύρος ρύθμισης κυμαίνεται μεταξύ 30% και 65% της περιοχής πίεσης και μπορεί επίσης να ρυθμιστεί μεταξύ 15% και 90% της περιοχής πίεσης.

5. Μορφή σύνδεσης: Διαιρεμένο σε ρυθμιζόμενο ή σταθερό.

6. Είτε υπάρχει παλμός: Εάν η πίεση έχει παλμούς ή κραδασμούς, απαιτείται βαλβίδα στραγγαλισμού για την καταστολή της βλάβης του οργάνου που προκαλείται από την παλμική πίεση.

7. Για να επιλέξετε ένα προϊόν με διάφραγμα: Όταν η διαβρωτικότητα, το ιξώδες ή η θερμοκρασία είναι πολύ υψηλή, πρέπει να επιλέξετε ένα προϊόν με διάφραγμα.

Pressure Switch

Huizhou Greetech Electronics Co, Ε.Π.Ε. έχει δεσμευτεί να παράγει όλα τα είδη των αδιάβροχο μικρο διακόπτη, σφραγισμένο μικρο διακόπτη, Auto μικροδιακόπτη, μικρο διακόπτης, βασικό μικρο διακόπτη και διακόπτη ανίχνευσης. Ως επαγγελματικό εργοστάσιο μικροδιακοπτών στην Κίνα, έχουμε δημιουργήσει μακροπρόθεσμες σχέσεις συνεργασίας με παγκοσμίου φήμης πελάτες αυτοκινήτων και οικιακών συσκευών. Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το μικροδιακόπτη: www.greetech.com/www.greetech-swtich.com.


Ένα ζευγάρι:Πώς να αντικαταστήσετε τον μικροδιακόπτη στο ποντίκι Επόμενη:Επαφή Interval Of Micro Switch