Δραστηριότητες σε Παρίσι-Ορλί Κήπος ευτυχισμένος χωριό

- Dec 12, 2018-

«Άνθη βερίκοκο, ευτυχία έρχεται...» Στις 9 Δεκεμβρίου, Happy Village που βρίσκεται στο Huizhou πόλη όπου μπορείτε να ακούσετε και να δείτε την ευτυχία παντού. Παρόλο που ήταν στις αρχές του χειμώνα, το χωριό ευτυχισμένη ήταν ακόμη γεμάτη ζωντάνια. Κάτω από τον ζεστό ήλιο, στις δύο πλευρές του δρόμου στο χωριό, ή μεταξύ τις χλόες των πεδίων, το κόκκινο και φωτεινά λουλούδια είναι όλαάνθη,οι ηλίανθοι είναι ευώδεις και οι τουρίστες έχουν λάβει τις φωτογραφίες με τα λουλούδια, που είναι όμορφη και προσθέτει ένα θηλυκό για τις αρχές του χειμώνα. Για να αφήσει κάποιο πολύ καλό menmory το πρώιμο χειμώνα, Huizhou Greetech Electronics Co., Ltd. μικρο διακόπτη διοργάνωσε επίσης ένα χαρούμενο χωριό τουριστικό δραστηριότητα αυτή την ημέρα.

Μόλις έφτασε στο αγρόκτημα Κήπος Orly, είδαμε ένα μεγάλο κομμάτι του πλήρους γης μικρά λουλούδια, ανταγωνιζόμαστε όλα να τραβήξετε φωτογραφίες με λουλούδια.

1_副本


Μετά την φωτογραφία, αρχίσαμε να οικοδομήσουμε τα παιχνίδια. Ο καθένας έκανε μια πλήρη προσπάθεια να συμμετάσχουν στην οικοδόμηση ομάδα. Η ομάδα οικοδομικές δραστηριότητες χωρίστηκαν σε τρία μέρη, το back-to-back κλιπ PK μπαλόνι, το μπαλόνι PK και τον κύκλο à la carte παιχνίδι.


4P(7@~S(}5TZ@ID67HQ`[@5_副本


Στο στάδιο των δραστηριοτήτων, τα μέλη της ομάδας πρέπει να επιδεικνύουν αμοιβαία εμπιστοσύνη και να συνεργάζονται μεταξύ τους προκειμένου να κερδίσει το διαγωνισμό. Τι συγκινημένος μας ήταν το αποτέλεσμα της νίκης, και η διαδικασία των δακρύων και εμμονή μαζί.


Ένα ζευγάρι:Σφραγισμένο Micro Switch Shipping στην Τουρκία Επόμενη:Αυτόματο σύστημα αυτοματισμού Micro Switch