Σχετικά με εμάς

Huizhou Greetech Electronics Co, Ltd αναπτύχθηκε από την ομάδα Zing Ear ιδρύθηκε το 1983. Το 2007, η Greetech ως εργοστάσιο άρχισε να λειτουργεί ανεξάρτητα από τη βιομηχανία μικροδιακοπτών. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δέκα ετών, η Greetech προσπάθησε να κατασκευάσει, να σχεδιάσει και να εμπορεύεται μικροδιακόπτες.

Huizhou Greetech Electronics Co, Ε.Π.Ε. ασχολείται με την Ε & Α και την κατασκευή διαφόρων μικρο διακόπτες, διακόπτες αυτοκινήτων, αδιάβροχοι διακόπτες, διακόπτες πίεσης, μηχανικά πληκτρολόγια διακόπτες, ακριβή εξαρτήματα αυτοκινήτων, συνδέσεις κινητών τηλεφώνων και διάφορα είδη μονάδων επαφής και τερματικών εξαρτημάτων. Η ετήσια παραγωγή των διακοπτών & συνδετήρες είναι περίπου 250 εκατομμύρια τεμάχια.

Έχουμε πλέον πάνω από 800 επιτελεία που εργάζονται σε εργοστάσια 35.000 ㎡ εργοστασίου. Οι εργοστασιακοί μηχανικοί έχουν επαγγελματικές εμπειρίες Ε & Α σε switches & connectors. Όλα τα προϊόντα μας είναι εγκεκριμένα από την παγκόσμια κύρια αγορά. Ο κατασκευαστής μας έχει πιστοποιήσει ISO9001, ISO / TS16949 και ISO14001 σύστημα διασφάλισης της ποιότητας. Επί του παρόντος, πάνω από το 80% των προϊόντων μας παράγονται και δοκιμάζονται από αυτόματους εξοπλισμούς για να εξασφαλίζεται η συνοχή της ποιότητας.

Η Greetech στοχεύει να εξυπηρετήσει τον συνεργάτη και τους πελάτες μας παγκοσμίως, αναμένεται να προχωρήσουμε με τη συμμετοχή σας και να κάνουμε και πάλι κοινή πρόοδο.


micro switch factory Chinamicro switch manufacture Chinamicro switch production line Chinamicro switch factorymicro switch Laboratory China

Πιστοποιητικό :

16949.png

micro switch Greetech Patentmicro switch Rosh and Reach Certificate


micro switch company