Σχετικά με εμάς

Η Huizhou Greetech Electronics Co., Ltd. αναπτύχθηκε από την Zing Ear Group που ιδρύθηκε το 1983. Το 2007, η Greetech ως εργοστάσιο άρχισε να λειτουργεί ανεξάρτητα στη βιομηχανία μικροδιακοπτών. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δέκα ετών, η Greetech προσπάθησε στην κατασκευή, το σχεδιασμό και την εμπορία μικροδιακόπτων.

Η Huizhou Greetech Electronics Co., Ltd. επικεντρώνεται στην R&ενισχυτή και στην κατασκευή διαφόρων μικροδιακόπτων, αυτόματων διακοπτών, αδιάβροχων διακοπτών, διακοπτών πίεσης, μηχανικών διακοπτών πληκτρολογίου, ακριβών ανταλλακτικών αυτοκινήτων και διαφόρων ειδών μονάδων επαφής και εξαρτημάτων τερματικού. Η ετήσια έξοδος των διακοπτών& Οι σύνδεσμοι είναι περίπου 250 εκατομμύρια κομμάτια.

Έχουμε πλέον περισσότερους από 800 υπαλλήλους που εργάζονται σε εργοστάσια 35.000 .The. Οι μηχανικοί του εργοστασίου έχουν επαγγελματική εμπειρία R GG; D εμπειρία σε διακόπτες& συνδετήρες. Όλα τα προϊόντα μας είναι εγκεκριμένα από την παγκόσμια κύρια αγορά ασφαλείας. Ο κατασκευαστής μας έχει πιστοποιήσει το σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO9001, IATF16949 και ISO14001. Επί του παρόντος, πάνω από το 80% των προϊόντων μας παράγονται ενισχυτές GG. δοκιμαστεί από αυτόματο εξοπλισμό για να εξασφαλιστεί η συνέπεια της ποιότητας

Η Greetech στοχεύει να εξυπηρετήσει τον συνεργάτη και τους πελάτες μας παγκοσμίως, αναμένεται να προχωρήσουμε με τη συμμετοχή σας και να κάνουμε κοινή πρόοδο ξανά.


micro switch factory Chinamicro switch manufacture Chinamicro switch production line Chinamicro switch factorymicro switch Laboratory China

Βιβλίο πιστοποίησης

16949.png

micro switch Greetech Patentmicro switch Rosh and Reach Certificate


micro switch company